Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsbreda.nl


  Medium om met live mediums in Breda in contact te komen : bel of e-mail nu.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Antwan
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Beste paragnost Antwan,
Bedankt voor het gesprek, je gaf me moed en hoop. Ik heb de volste vertrouwen in je Antwan.




Ervaring van Karin met medium Antwan   Ervaring van Karin met medium Antwan   Ervaring van Karin geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Lieve Antwan,
eerste voorspelling al uitgekomen, het word idd een volledige narcose.
Hij raade het buiten mijn verwachting ook zelf aan.




Ervaring van Anoniem met medium Antwan   Ervaring van Anoniem met medium Antwan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Hoi Antwan, zojuist 2e keer met je gebeld,
om nog meer duidelijkheid over als *de vlam in de pan slaat* je bent de enige hier die zover in de toekomst kan kijken, en ik voel dat het klopt. Heel Zuiver ben je, zeer aangenaam persoon.
Ik ga je zeker nog bellen. Liefs xx




Ervaring van Anoniem met medium Antwan   Ervaring van Anoniem met medium Antwan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Hoi antwan
Wel we hebben juist en leuk gesprek gehad en ik laat het u weten dat ik het vol gehouden hebt !
Tot volgend jaar
Grt Rita




Ervaring van Rita met medium Antwan   Ervaring van Rita met medium Antwan   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Wat een fijn gesprek gehad zojuist.
Alles werd op een mooie manier uitgelegd. En wat een fantastische humor. Met humor werd ik gerustgesteld En iets heel moois bevestigd hahaha nou ik verheug me er erg op.
Als zover is, laat ik het je weten.
Lieve groet.




Ervaring van C met medium Antwan   Ervaring van C met medium Antwan   Ervaring van C geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Ik ben zo tevreden met het gesprek. Hij heeft een hele fijne en positieve stem. Ik werd helemaal vrolijk. De antwoorden waren heel duidelijk! Dank je wel. Groetjes Saskia




Ervaring van Saskia  met medium Antwan   Ervaring van Saskia  met medium Antwan   Ervaring van Saskia geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Antwan is een topper, zelden ik me zo heb gevoeld na een gesprek. Hartelijk bedankt, je bent de beste. Grtjes L




Ervaring van Lieselot met medium Antwan   Ervaring van Lieselot met medium Antwan   Ervaring van Lieselot geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Antwan heeft mij heel goed geholpen. Zonder dat ik wat vertel kreeg ik al antwoord. Liefs J




Ervaring van Joanne met medium Antwan   Ervaring van Joanne met medium Antwan   Ervaring van Joanne geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Antwan is een fijn mens met wie je fijn kunt praten en ik kan ook erg met hem lachen op momenten. Hij heeft levenservaring waaruit hij kan adviseren en heeft zeer zeker een ontwikkeld zesde zintuig waardoor hij gedetailleerd zaken doorkrijgt.




Ervaring van Sofia met medium Antwan   Ervaring van Sofia met medium Antwan   Ervaring van Sofia geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Fijne man om mee te praten.
een heel prettig gesprek gehad.




Ervaring van sandra met medium Antwan   Ervaring van sandra met medium Antwan   Ervaring van sandra geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Dag Antwan
Wowww wat doe jij dat goed. Geen woorden voor. Zonder ook maar iets te zeggen over de situatie, kan jij zomaar de ganse situatie direct vertellen zoals ze is. Dat is echt helderwetend zijn! Top man.Jij bent een echte aanrader.
Tot hoors.
Kat




Ervaring van Kat met medium Antwan   Ervaring van Kat met medium Antwan   Ervaring van Kat geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsbreda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden