Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsbreda.nl


  Medium om met live mediums in Breda in contact te komen : bel of e-mail nu.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Mina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Mina is meer dan 5 sterren waard! echt een topper!! xx M




Ervaring van Meine met medium Mina   Ervaring van Meine met medium Mina   Ervaring van Meine geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Thank you Mina!! jij bent de beste. Liefs S




Ervaring van Sarah met medium Mina   Ervaring van Sarah met medium Mina   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Mina praat niet naar de mond, zag alles weer goed ook laatste keer toen ik je belde zei je het zelfde maar de dingen zagen er nu beter uit dan toen omdat het ook beter gaat nu. Jij voelt snel in, en ook to the point! Hartelijk bedankt je bent echt een lieve vrouw xxx




Ervaring van An. met medium Mina   Ervaring van An. met medium Mina   Ervaring van An. geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dit is echt apart Mina zag in de kaarten dat ik mij afsloot van anderen maar wist niet waarom. Ik dacht zal wel. 2 dagen later blijkt dat ik corona heb en mij dus moet afsluiten van de buitenwereld. Ik hoop dat alles uitkomt wat je mij hebt verteld.




Ervaring van W. met medium Mina   Ervaring van W. met medium Mina   Ervaring van W. geplaatst op 10 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Goedemiddag Mina.
Heel erg bedankt voor het gesprek. Ik kijk uit naar een nieuw begin tussen s en mij.
Liefs amalia




Ervaring van Amalia  met medium Mina   Ervaring van Amalia  met medium Mina   Ervaring van Amalia geplaatst op 10 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dank je wel Mina, voor je enorme steun en je voorspellingen die uit zijn gekomen.




Ervaring van Ano met medium Mina   Ervaring van Ano met medium Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Mina was de enige die het goed heeft voorspeld. Wat ze zei klopte ook hoe het echt is. Ook voelde ze ander persoon ook heel goed aan. Bedankt Mina, jij ben top!




Ervaring van Angela  met medium Mina   Ervaring van Angela  met medium Mina   Ervaring van Angela geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Hoi Mina, de minuten waren op, maar dat had u wel door. Voor nu weet ik voldoende hoor. Hartelijk dank en tot horens weer.
Hoop dat gesprek komt binnenkort.
Lieve groet.




Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S geplaatst op 11 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dag Mina,
je ziet alles heel goed en geeft heel duidelijk inzicht. Hopelijk komt alles uit. Bedankt. Liefs Des




Ervaring van Desiree met medium Mina   Ervaring van Desiree met medium Mina   Ervaring van Desiree geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve mina ik heb met jou nog geen 10 min gesprekken gehad!!! Je hebt me heel veel verteld vanuit je zuivere kaartjes, heeel veel dank hiervoor! Ik laat het je weten u bent zo zuiver en lieve energie dikke knuffel, A.




Ervaring van A. met medium Mina   Ervaring van A. met medium Mina   Ervaring van A. geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Gewoon altijd gelijk.
Alles is uitgekomen.
Dankjewel,
Anne.




Ervaring van Anne met medium Mina   Ervaring van Anne met medium Mina   Ervaring van Anne geplaatst op 21 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina,
Dank je wel voor je steun, de voorspellingen die uitkomen en je oprechtheid.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dankjewel voor je eerlijkheid.




Ervaring van M met medium Mina   Ervaring van M met medium Mina   Ervaring van M geplaatst op 17 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Een hele goede en lieve medium die luistert naar de problemen en gericht oplossend. Alles is uitgekomen wat u vertelde bedankt.




Ervaring van E met medium Mina   Ervaring van E met medium Mina   Ervaring van E geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Hi mina,super bedankt.je had gelijk.




Ervaring van Gieta met medium Mina   Ervaring van Gieta met medium Mina   Ervaring van Gieta geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina, dank je wel voor het verhelderende gesprek zojuist. De verbinding werd verbroken, vanwege te weinig beltegoed en vandaar dat ik geen gedag meer kon zeggen. Fijne avond en liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina, zoals jij zei, ik heb mijn geduld bewaard. En idd jou voorspellingen zijn uitgekomen.
Geweldig hoe jij mij het vertrouwen gaf.
Dank je wel.




Ervaring van Suzanne met medium Mina   Ervaring van Suzanne met medium Mina   Ervaring van Suzanne geplaatst op 3 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Net met je gesproken, lieve Mina. Dank voor het verhelderende gesprek, jouw luisterend oor en jouw inzichten. Slaap lekker X.




Ervaring van Late beller met medium Mina   Ervaring van Late beller met medium Mina   Ervaring van Late beller geplaatst op 11 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Zuivere paragnost. Een aanrader, ze weet alles in details te vertellen en alles komt iedere x uit. Dank u.




Ervaring van Rita met medium Mina   Ervaring van Rita met medium Mina   Ervaring van Rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina, je hebt weer gelijk gehad. Het was allemaal goed.




Ervaring van Ano met medium Mina   Ervaring van Ano met medium Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina hartelijk dank voor je mooie voorspellingen alles is tot in de puntjes uitgekomen. Het was echt de zon, mooi huisje en mooie bloemen. Je bent een topper. Veel liefs van Ingrid.




Ervaring van Ingrid met medium Mina   Ervaring van Ingrid met medium Mina   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Je had gelijk hij is niet gekomen hoop dat de rest ook uit komt. Loes.




Ervaring van loes met medium Mina   Ervaring van loes met medium Mina   Ervaring van loes geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina,

Gisteren met je gebeld. Een heel mooi, hoopgevend en krachtig gesprek met je mogen hebben. Je was ook heel duidelijk in je inzichten en je voorspellingen, ook al kon ik het niet geloven.
Als kers op de taart is zelfs vandaag al je eerste voorspelling uitgekomen. Ongelooflijk. Ik kijk uit naar de rest.

Dank je wel.
Veel liefs e.




Ervaring van E. met medium Mina   Ervaring van E. met medium Mina   Ervaring van E. geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Wow Mina je weet altijd alles zo goed te verwoorden uit te leggen. Ik vond het bellen toch wel erg prettig, ondanks een chat met jou ook heel fijn is. Ik heb een jaar erbij getekend op mijn werk, mijn lieve vriendin heeft een heel mooi zonnig flatje gekregen. Ik weet dat de liefde mijn langste adem heeft, bijna moedeloos 2 stappen vooruit en met t zelfde gemak ook weer terug bij af. Afijn ik kom nog wel weer een keertje met jou bellen .




Ervaring van Jacoba met medium Mina   Ervaring van Jacoba met medium Mina   Ervaring van Jacoba geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina bedankt voor uw mooie reading. Ik ga afwachten of het uitkomt en laat het u weten.




Ervaring van K. met medium Mina   Ervaring van K. met medium Mina   Ervaring van K. geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina. Ik wil je bedanken voor jouw inspireerde en geruststellende worden. Ik spreek je al jaren. En alles wat je voorspelt hebt, is steeds uitgekomen. De waarschuwingen die je mij ook gaf. Stelde ik erg op prijs. Alles is ook uitgekomen. Je hebt mij ogen geopend. Je gaf ook aan volg je intuitie en dat heb ik ook gedaan.Je bent een oprechte lieve vrouw die eerlijk aangeeft wat je ziet. Of het slecht of goed nieuws is. Je zegt het gewoon. Dat stel ik erg op prijs. Ik zal mijn angsten overwinnen. En ervoor gaan. Zoals je zei ik verdien om ook gelukkig te zijn. En daar hebt je gelijk in.
Dankje wel lieve Mina



Bedankt voor de mooie reading . Ik hoop dat alles weer mag uit komen. Ik laat je dit zeker weten.




Ervaring van Vergin met medium Mina   Ervaring van Vergin met medium Mina   Ervaring van Vergin geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina,
Je hebt een krachtige gave en je hebt een pure ziel.
Je bent echt een top medium met veel geduld.
Je staat open voor alle vragen die ik maar kan stellen en je bent een rots in de branding. In andere worden, geweldig.
Liefs S.




Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S geplaatst op 25 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Ze voelt veel aan, ik vind haar niet slecht, afwachten wat de toekomst brengt maar wat ze zei over wat er nu speelt klopt volledig.




Ervaring van anoniem met medium Mina   Ervaring van anoniem met medium Mina   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dankjewel Mina voor het gesprek van zonet. Je bent een heel lieve dame, ik kon me helemaal vinden in de inzichten en voorspellingen die je bracht, en ik apprecieer je eerlijkheid. Heel erg bedankt.




Ervaring van Marijke met medium Mina   Ervaring van Marijke met medium Mina   Ervaring van Marijke geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Hi Mina, Ik sprak je zojuist, maar de verbinding werd verbroken omdat mijn beltegoed op was. Maar gelukkig hadden we mijn vragen al besproken met elkaar. Dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, hier kan ik voorlopig weer even verder mee. Lieve groetjes van de dame met 2 open vragen over werk en de liefde.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Net met u gesproken. U heeft een heel fijne stem om mee te praten, rustig en heel duidelijk betreffende mijn toekomst in het algemeen. Ben heel benieuwd of uw voorspelling einde zomer gaat uitkomen. Ik vertrouw erop. Groet, Hannie.




Ervaring van Hannie van Schijndel met medium Mina   Ervaring van Hannie van Schijndel met medium Mina   Ervaring van Hannie van Schijndel geplaatst op 18 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina, het is weer allemaal uitgekomen.
Dank je wel.




Ervaring van M met medium Mina   Ervaring van M met medium Mina   Ervaring van M geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina
Mijn hart maakt een sprongetje met jouw mooie legging.
Heel veel liefs .




Ervaring van Catherine met medium Mina   Ervaring van Catherine met medium Mina   Ervaring van Catherine geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina. Mijn hart maakt een sprongetje met jouw mooie legging.
Heel veel liefs.




Ervaring van Catherine met medium Mina   Ervaring van Catherine met medium Mina   Ervaring van Catherine geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve lieve Mina, vanochtend hebben we elkaar 30 min aan de lijn gehad en we spraken over de situatie. Ik heb jou als laatst niet kunnen bedanken, mijn credits waren op. Ik spreek jou de laatste tijd bijna dagelijks en je helpt mij door deze situatie erdoor heen. Heel erg bedankt en ik waardeer het zo erg. Jouw waarnemingen kloppen altijd. Ik ben blij dat ik jou spreek, want je geeft mij rust.

Meid zonder stem ( je weet wel wie ) kusjes en knuffels.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsbreda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden