Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsbreda.nl


  Medium om met live mediums in Breda in contact te komen : bel of e-mail nu.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Yuorah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  beste Yuorah, jij haalt zoveel bij me naar boven.
Bedankt voor je fijne gesprek. Bedankt.




Ervaring van Paul met medium Yuorah   Ervaring van Paul met medium Yuorah   Ervaring van Paul geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Bedankt voor je gesprekken, altijd bij het goede eind.
En hopelijk wat je zegt komt uit,
Bel je gauw weer. Anja x




Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Weer voorspellingen uitgekomen van Yuorah. Top medium.




Ervaring van Carine met medium Yuorah   Ervaring van Carine met medium Yuorah   Ervaring van Carine geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah, ik heb je aan de telefoon gehad. . Ik voel aan dat je voorspellingen uitgaan komen .

Groetjes P.




Ervaring van P  met medium Yuorah   Ervaring van P  met medium Yuorah   Ervaring van P geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Ik heb een heel prettig gesprek met Yuorah gehad. Respect voor jou. Inzichten waar ik iets aan had.




Ervaring van Marcel met medium Yuorah   Ervaring van Marcel met medium Yuorah   Ervaring van Marcel geplaatst op 6 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dag lieve Yourah, ik wil je bedanken voor je liefdevolle gesprekken. Je steun, als ik het even nodig had.

Ik wil je een fijn en gezond 2023 wensen.




Ervaring van Kim met medium Yuorah   Ervaring van Kim met medium Yuorah   Ervaring van Kim geplaatst op 31 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Al twee keer een zeer fijne reading gehad van Yuorah. Hartelijk bedankt.ik bel u snel weer op.




Ervaring van Karin met medium Yuorah   Ervaring van Karin met medium Yuorah   Ervaring van Karin geplaatst op 29 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Super fijn gesprek gehad met Yuorah Wat een fijne energie. Werd ontzettend rustig en kalm van haar. Mijn favoriet.




Ervaring van J met medium Yuorah   Ervaring van J met medium Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah,
Echt een fijn gesprek gehad met u. Dankjewel hiervoor en ik laat u zeker nog iets horen. Alvast een fijne kerst.
Nogmaals bedankt en tot in 2023.




Ervaring van Hannie met medium Yuorah   Ervaring van Hannie met medium Yuorah   Ervaring van Hannie geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yourah, altijd nadat ik je gesproken heb, vind ik altijd de rust weer terug. Ik hoop dat je nog lang op de lijn blijft. Je bent een medium met een warm hart




Ervaring van Ray met medium Yuorah   Ervaring van Ray met medium Yuorah   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Je hebt me weer hoop gegeven in heel moeilijke tijden, je raad en je optimisme brachten me er bovenop. Nu je voorspelling ook is uitgekomen, ben je natuurlijk helemaal TOP. Bedankt Yuorah.




Ervaring van Paulina met medium Yuorah   Ervaring van Paulina met medium Yuorah   Ervaring van Paulina geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  De manier waarop Yuorah dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel van Sterre




Ervaring van Sterre met medium Yuorah   Ervaring van Sterre met medium Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Wauw Yuorah. Ik heb je nu 2 keer gebeld en telkens was het echt raak. een echt toppertje dus. Tot hoors.




Ervaring van Berlinda met medium Yuorah   Ervaring van Berlinda met medium Yuorah   Ervaring van Berlinda geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Ze heeft me dingen verteld die zo oprecht zijn en ik weet nu wat ik moet doen. u bent erg goed. Groetjes Esther.




Ervaring van Esther met medium Yuorah   Ervaring van Esther met medium Yuorah   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah,
Begin dit jaar heb ik je erg vaak gebeld, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik echt zekerheid nodig had. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen en contact is er weer. Je bent altijd kort, maar krachtig en houd me nooit langer dan nodig is aan de lijn.
Dankjewel Yuorah.




Ervaring van A met medium Yuorah   Ervaring van A met medium Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Zeer aangenaam en verhelderd gesprek met deze paragnoste. Net wat ik nodig had. Heel goed consult.




Ervaring van Amanda met medium Yuorah   Ervaring van Amanda met medium Yuorah   Ervaring van Amanda geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah,
Ik wil je weer bedanken voor het fijne telefoon gesprek dat we hebben gehad. Helaas was mijn tijd op, daarom op deze manier mijn oprechte dank voor je eerlijkheid, warmte en liefdevolle woorden. Jij bent toch degene waar ik dan weer aan denk, als ik weer even rock bottom zit. Ik vind je een bijzondere vrouw, ik hoop ook dat je dat zelf ziet. Xx M




Ervaring van Meine met medium Yuorah   Ervaring van Meine met medium Yuorah   Ervaring van Meine geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Vanavond met Yuorah gesproken. Ze gaf mij een heel duidelijk consult. Ze gaf inzicht in de toekomst, direct antwoord op mijn vragen.

knuffel.




Ervaring van Marieke met medium Yuorah   Ervaring van Marieke met medium Yuorah   Ervaring van Marieke geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank je wel Yuorah voor jou helderheid. Dit geeft mij rust. Je bent een TOPPER op deze lijn. een aanrader voor iedereen die duidelijke antwoorden wil . Gr Faith




Ervaring van Faith met medium Yuorah   Ervaring van Faith met medium Yuorah   Ervaring van Faith geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Hoi Yuorah, heel erg bedankt voor al je informatie. Vanaf vandaag hoef ik niet meer ergens anders te zoeken. U bent een top helderziende. En zeker een aanrader. Met vriendelijke groeten Petra.




Ervaring van Petra met medium Yuorah   Ervaring van Petra met medium Yuorah   Ervaring van Petra geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah gaat af op haar gevoel en ze heeft me letterlijk van mijn stoel geblazen.
Bedankt voor het topconsult. Je bent echt goed.




Ervaring van Katrien met medium Yuorah   Ervaring van Katrien met medium Yuorah   Ervaring van Katrien geplaatst op 27 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah,

bedankt voor je fantastische consult.
Het is allemaal uitgekomen wat je mij verteld hebt.

Dankjewel lieve Yuorah.




Ervaring van Marjorie met medium Yuorah   Ervaring van Marjorie met medium Yuorah   Ervaring van Marjorie geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Na een tijdje weer met Yuorah gesproken. Ben zo blij met deze helderziende, ze is zo een fijn persoon om mee te praten.
Dank voor gesprek.

Lizzy.




Ervaring van Lizzy met medium Yuorah   Ervaring van Lizzy met medium Yuorah   Ervaring van Lizzy geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Een hele goede consult gaf ze mij, in 1 woord prachtig. Ik bel je gauw weer liefs Nicolina.




Ervaring van Nicolina met medium Yuorah   Ervaring van Nicolina met medium Yuorah   Ervaring van Nicolina geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yourah,
Net zoals elke keer dat ik je bel, blijf ik verbaast staan van je gaven en de juistheid waarmee je bepaalde details kan geven. Ik zal je blijven bellen, je bent een grote hulp op mijn pad. Liefs Jannie




Ervaring van Jannie met medium Yuorah   Ervaring van Jannie met medium Yuorah   Ervaring van Jannie geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  fijn gesprek met Yuorah en heel liefdevol. Dank je. mij hoor je nog terug.




Ervaring van Cindy met medium Yuorah   Ervaring van Cindy met medium Yuorah   Ervaring van Cindy geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Fijn gesprek. goede raad. Zij is echt een topper, de voorspellingen komen echt uit .




Ervaring van Marcha met medium Yuorah   Ervaring van Marcha met medium Yuorah   Ervaring van Marcha geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Y, bedankt voor consult. je was zeer verhelderend. Het was precies raak.




Ervaring van Sherri  met medium Yuorah   Ervaring van Sherri  met medium Yuorah   Ervaring van Sherri geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Hartelijk dank voor jou steun Yuorah. Bedankt voor de inzicht en luisterende oor.




Ervaring van Imeza met medium Yuorah   Ervaring van Imeza met medium Yuorah   Ervaring van Imeza geplaatst op 30 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Je bent zo goed , zo een mooi geruststellend gesprek gehad met jou .
Ik weet nu 200 % zeker dat alles goed komt xx.




Ervaring van Sabine met medium Yuorah   Ervaring van Sabine met medium Yuorah   Ervaring van Sabine geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Heel goed gesprek gehad. heel spontaan .nu hopen dat het uitkomt maar dan hoort ze nog van mij .




Ervaring van Annie met medium Yuorah   Ervaring van Annie met medium Yuorah   Ervaring van Annie geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah is zeer goed, steeds met duidelijke uitleg. Yuorah geeft goede tips . duizend maal dank. vele groeten.




Ervaring van Noa met medium Yuorah   Ervaring van Noa met medium Yuorah   Ervaring van Noa geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Ontzettend lieve en rustige vrouw waar je fijn mee kunt praten. Ze neemt loepzuiver waar en haar voorspellingen komen echt uit.




Ervaring van Es met medium Yuorah   Ervaring van Es met medium Yuorah   Ervaring van Es geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Beste Y, je bent een topper van formaat. Je bent heel eerlijk Verschillende dingen uitgekomen.




Ervaring van Daniella met medium Yuorah   Ervaring van Daniella met medium Yuorah   Ervaring van Daniella geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, wat ben ik blij dat ik je heb gevonden. Nogmaals ontzettend bedankt en ik hoop je snel weer te spreken. Geweldige paragnoste om mee te praten. Dank Nogmaals.




Ervaring van Mirjam met medium Yuorah   Ervaring van Mirjam met medium Yuorah   Ervaring van Mirjam geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsbreda.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden